Club d’Esquí Nòrdic l’Arp (CENA)

Som el Club d’Esquí Nòrdic l’Arp (CENA), un Club inclusiu que treballa per a la promoció de l’esquí nòrdic i per a la formació d’esportistes amb i sense discapacitat.

El Club es va fundar al 1994 amb la idea que un grup de nens i nenes poguessin aprendre la tècnica de l’esquí de fons d’una forma grupal i divertida. D’allà en van sortir alguns esportistes d’alt nivell, els quals han format part, en algunes ocasions, de l’Equip Nacional Espanyol amb, fins i tot un participació Olímpica. Com qualsevol club, hem patit alts i baixos, però ara farà 6 anys, un grup de famílies empesos per la mateixa motivació que als inicis, vam reprendre aquest projecte.

I el CENA és, a dia d’avui, un Club ple de nens i nenes (i nois i noies!) que els hi encanta esquiar i compartir experiències!!